Tegels & Sanitair

In onze ruime showroom brengen we een combinatie tussen tegels en sanitair. Beiden vullen elkaar aan en kunnen een totaalbeeld vormen voor een nieuwe badkamer.

Bekijk onze showroom

Afspraak maken

Middels een afspraak kunnen we nader ingaan op de wensen en mogelijkheden. We beschikken over een ruim assortiment van meer dan 3000 type tegels. In de diverse showroomopstellingen worden wastafels, toiletten & radiatoren getoond.

Neem contact met ons op

Uw badkamerontwerp in HighDefinition 3D

Middels het software pakket Saninet kunnen we een HD ontwerp in 3D maken voor de badkamer. Accentwanden en kleurstelling kunnen dan inzichtelijk gemaakt worden, waardoor de keuzes uiteindelijke beter gemaakt kunnen worden. Ervaring, inzicht en advies van onze kant zorgen voor uw uiteindelijke droombadkamer.

Bekijk onze referenties

Installatie & montage

Afstemming en samenwerking van de diverse werkzaamheden nemen wij voor u uit handen. Op verzoek komen we ook op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn. Ons vakmanschap zorgt uiteindelijk voor het gewenste resultaat. (lees meer over onze tegelzetters)

Lees meer over onze tegelzetters

Kwaliteitsgarantie

Aangesloten bij branchevereniging

+

In de onze tegelindustrie beschikken we over een bracnchevereniging heette BOVATIN. Deze branchevereniging waarborgt de kwaliteit aan de hand van het opstellen van normen voor allerlei tegelwerken. Voor extra informatie omtrent de Algemene Voorwaarden klikt u hier.

Kwaliteitsproducten

+

Door onafhankelijk inkoop en kennis van zaken, zien we toe op de kwaliteit van de tegels en sanitaire producten. Belangrijk hierbij te vermelden is dat we door eigen installatie zelf ook groot belang hebben bij een goed product. Hierdoor wordt het eindresultaat aanzienlijk verbergt en levert dit minder faalkosten op. Belangrijke sanitair partners zijn Geberit, Riho, Kludi,Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe & Laufen. We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk, hierdoor kunnen we in principe elk tegelmerk leveren.

Lijmgaranties

+

Als laatste kunnen wij op al onze werken een lijmgarantie geven van de fabrikant. Dit komt metname voor bij grotere projecten zoals zwembaden en bedrijfsvloeren, waarbij nauwkeurig wordt onderzocht welke risico' s er zijn en te zorg te dragen voor oplossingen en garanties. Doordat wij continue werken op grotere projecten hebben wij al veel lijmgaranties afgegeven, waardoor onze kennis op dit gebied alleen maar toeneemt. Deze kennis passen wij dan vervolgens weer toe in de particuliere markt.

Bezoek onze showroom van ruim 280 m2

Onze merken