Onze tegelzetters

Trots op ons vakmanschap. Onze vaste team van 15 fulltime vakmannen gaan dagelijks op pad om de mooiste tegelwerken te realiseren. Oog voor detail en inzicht in tegelverdeling. Eigen mensen in fulltime dienstverband.

Meer over ons

Specialist in tegelwerk

Gezien de ruime ervaring van onze gecertificeerde tegelzetters kunnen we elk tegelproject aan. Zwembaden, groot formaat slabs, glasmozaïek, natuursteen, patroon tegelwerk zijn aspecten die we tot in de finesse kunnen uitvoeren. Aandacht voor onze klanten en goed luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers in zowel particuliere als zakelijke markt.

Bekijk onze tegels & sanitair

Onze tegelzetters

200 jaar ervaring

Het plaatsen van tegelwerk is bij uitstek een beroep dat gekenmerkt wordt door oefening, routine en vaardigheid

Vakmanschap

Scholing, ervaring en het delen van onderlinge kennis maakt net dat verschil in vakmanschap.

We zijn een erkend leerbedrijf voor het opleiden van nieuwe tegelzetters voor de toekomst.

Specialistische gereedschappen, zoals ronde diamant gaten boren, Lijnlasers, stofafzuigingen, groot formaat tegelsnijders tot 4m1, elektrische zuignappen zorgen voor extra kwaliteit.

Kwaliteitsgarantie

Aangesloten bij branchevereniging

+

In de onze tegelindustrie beschikken we over een bracnchevereniging heette BOVATIN. Deze branchevereniging waarborgt de kwaliteit aan de hand van het opstellen van normen voor allerlei tegelwerken. Voor extra informatie omtrent de Algemene Voorwaarden klikt u hier.

Kwaliteitsproducten

+

Door onafhankelijk inkoop en kennis van zaken, zien we toe op de kwaliteit van de tegels en sanitaire producten. Belangrijk hierbij te vermelden is dat we door eigen installatie zelf ook groot belang hebben bij een goed product. Hierdoor wordt het eindresultaat aanzienlijk verbergt en levert dit minder faalkosten op. Belangrijke sanitair partners zijn Geberit, Riho, Kludi,Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe & Laufen. We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk, hierdoor kunnen we in principe elk tegelmerk leveren.

Lijmgaranties

+

Als laatste kunnen wij op al onze werken een lijmgarantie geven van de fabrikant. Dit komt metname voor bij grotere projecten zoals zwembaden en bedrijfsvloeren, waarbij nauwkeurig wordt onderzocht welke risico' s er zijn en te zorg te dragen voor oplossingen en garanties. Doordat wij continue werken op grotere projecten hebben wij al veel lijmgaranties afgegeven, waardoor onze kennis op dit gebied alleen maar toeneemt. Deze kennis passen wij dan vervolgens weer toe in de particuliere markt.

Bezoek onze showroom van ruim 280 m2

Onze merken