Onze showroom

In onze gloednieuwe showroom staat de koffie altijd voor u klaar. U vindt hier een ruime keuze aan sanitair en tegels voor elke wenselijke toepassing.

Plan uw route

Eenhuisstraat 8
7665 PZ Albergen

Ma. t/m vr.
09:00 - 17:30u
Do. 18:30 - 21:00u
Za. 09:00 - 16:00u

Indeling van de showroom

De ruime showroom is opgedeeld in 2 verdiepingen van ieder 190 m2. Op de begane grond vindt u ons magazijn & administratiekantoor. In de showroom staan uiteenlopende wand en vloer kasten van o.a. Sphinx, Mosa, Crespania, Royal, Imoker, Jasba, Roca, enz. Daarnaast kunt u ook onze natuurstenen collectie bekijken.

In totaal zijn er meer dan 15 opstellingen met wand & vloertegels waaruit u kunt kiezen, mocht u een tegel willen hebben die niet in ons assortiment zit, dan kunnen wij die natuurlijk wel leveren. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkameropstellingen met uiteenlopende sanitaire artikelen, zoals baden, radiatoren, spiegels en accessoires.

Plan uw route

190m2

Bijna 200 m2 aan showroom

15 Opstellingen

Van diverse soorten badkamers

4000+ Tegels

In onze showroom

Referenties

Kwaliteitsgarantie

Aangesloten bij branchevereniging

+

In de onze tegelindustrie beschikken we over een bracnchevereniging heette BOVATIN. Deze branchevereniging waarborgt de kwaliteit aan de hand van het opstellen van normen voor allerlei tegelwerken. Voor extra informatie omtrent de Algemene Voorwaarden klikt u hier.

Kwaliteitsproducten

+

Door onafhankelijk inkoop en kennis van zaken, zien we toe op de kwaliteit van de tegels en sanitaire producten. Belangrijk hierbij te vermelden is dat we door eigen installatie zelf ook groot belang hebben bij een goed product. Hierdoor wordt het eindresultaat aanzienlijk verbergt en levert dit minder faalkosten op. Belangrijke sanitair partners zijn Geberit, Riho, Kludi,Villeroy & Boch, Sphinx, Hansgrohe & Laufen. We beschikken over een uitgebreid dealernetwerk, hierdoor kunnen we in principe elk tegelmerk leveren.

Lijmgaranties

+

Als laatste kunnen wij op al onze werken een lijmgarantie geven van de fabrikant. Dit komt metname voor bij grotere projecten zoals zwembaden en bedrijfsvloeren, waarbij nauwkeurig wordt onderzocht welke risico' s er zijn en te zorg te dragen voor oplossingen en garanties. Doordat wij continue werken op grotere projecten hebben wij al veel lijmgaranties afgegeven, waardoor onze kennis op dit gebied alleen maar toeneemt. Deze kennis passen wij dan vervolgens weer toe in de particuliere markt.

Afspraak maken of meer weten? Bel ons!

Onze merken